LETSELSCHADE – gezondheidsrecht – verzekeringsrecht – arbeidsrecht

Law is order, and good law is good order
– Aristotle, Politics

Advocaat Amsterdam – Michelle Van der Burgt

Letselschade – Gezondheidsrecht – Verzekeringen – Arbeidsrecht

Als advocaat in Amsterdam is Michelle Van der Burgt gespecialiseerd in Letselschade en zeer ervaren in het Verzekeringsrecht, Gezondheidsrecht en Arbeidsrecht. Helaas leidt letselschade vaak tot een beroep op de WMO of Sociale Verzekeringen en weer conflicten inzake WIA/ZW/WW.
Michelle behandelt uw zaken altijd persoonlijk. Laagdrempeligheid en snelheid staat hoog in het vaandel.

LETSELSCHADE

Letselschade is de schade die ontstaat doordat u geestelijk en / of lichamelijk letsel oploopt bij ongevallen: op de werkplek, in het verkeer, in het dagelijks leven. Bij het verrichten van een vriendendienst, door een losliggende stoeptegel, door een glad gangpad in de supermarkt. Aangevallen door een hond of een val van een paard.

ARBEIDSRECHT

Michelle staat werknemers bij in alle problemen en geschillen die kunnen optreden bij het werk en het verdienen van uw inkomen. Loonvorderingen, ontslag, ontbinding van uw arbeidsovereenkomst.

Letsel op de werkplek, bedrijfsongevallen, arbeidsongevallen. Transitievergoeding en ontslagvergoeding. Schadeloosstelling en schadevergoeding.

GEZONDHEIDSRECHT

Problemen met de dekking van uw zorgverzekering? Het komt vaak voor dat u een medicijn nodig heeft dat uw verzekering weigert te vergoeden. Of u moet daardoor afzien van een noodzakelijke therapie.

Begeleiding in alle medische kwesties.

WIJ STAAN ARTSEN BIJ IN TUCHTZAKEN

VERZEKERINGSRECHT

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn duur en als er een beroep op moet worden gedaan is de uitkering soms teleurstellend laag omdat de medisch adviseur van de verzekeraar uw klachten en beperkingen veel te optimistisch inschat. Er moet dan discussie gevoerd worden over de mate van arbeidsongeschiktheid, of over het verzekerde bedrag en de polisvoorwaarden.

Ongevallenverzekeringen en Inzittendenverzekeringen keren uit bij letsleschade. Ook hier zult u vaak de discussie aanmoeten gaan over de mate van uw beperkingen en de hoogte van de aan u toekomende uitkering.

Door onze jarenlange ervaring in het verzekeringsrecht, gekoppeld aan de medische kennis die op kantoor aanwezig is, wordt u adequaat en efficiënt bijgestaan.

LETSELSCHADE
ARBEIDSRECHT
GEZONDHEIDSRECHT
VERZEKERINGEN

Meer informatie? Maak gebruik van de gratis Quick Scan

Quick Scan