OVER ADVOCATENKANTOOR VAN DER BURGT

Onze expertise en slagkracht zijn uw beste kans op een rechtvaardige oplossing!

MR. DRS. MICHELLE VAN DER BURGT

Letselschade Advocaat Amsterdam Michelle Van Der Burgt

Over Advocaat Michelle van der Burgt

In 1991 ben ik als advocaat beëdigd en ik beschik dus inmiddels over ruim 25 jaar ervaring en sinds 1999 een specialisatie op het gebied van de letselschade.  Uw zaken worden altijd persoonlijk door mij behandeld. Laagdrempeligheid en snelheid staat hoog in het vaandel.

Empathie, ambitie, toewijding aan de cliënt, slagkracht, ervaring en parate kennis en integriteit worden gebundeld  en leiden tot een krachtige en adequate oplossing van uw geschillen.

Sinds 1999 ben ik  lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). 

Naast Rechten heb ik Geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit daardoor heb ik ook voldoende medische kennis aan boord om uw medische stukken te beoordelen en u goed te informeren over medische expertises, aansprakelijkheden en arbeidongeschiktheid. Verder werk ik nauw samen met een gerenommeerd Medisch  Adviseur.

In 2006 ben ik mede-oprichter geweest van Bosman & Van der Burgt Advocatuur B.V. in Amsterdam (thans genaamd Bosman-Van der Burgt Advocatuur B.V.) Van 2007 tot 2019 heb ik als zodanig samengewerkt met Verkruisen Advocaten voor wie ik het Amsterdamse kantoor heb geleid. Vanaf 1 januari 2020 zal ik weer als zelfstandig advocaat gevestigd zijn.

Ik ben gehuwd met Mr H.A. Bosman, notaris in Badhoevedorp en docent bij Van der Burgt Opleidingen.

Nederlandse Orde Van Advocaten Mr. Drs. Van Der Burgt Advocaat

Rechtsgebiedenregister

Michelle van der Burgt heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Letselschade
– Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied

Advocatenkantoor Amsterdam - Michelle Van der Burgt

Ons Kantoor

U vindt ons advocatenkantoor in het hart van de Jordaan, onder de Westertoren, met voldoende parkeergelegenheid binnen loopafstand. Ook zijn wij per openbaar vervoer prima bereikbaar.

Egelantiersgracht 42B
1015 RM Amsterdam

Logo LSA Vereniging Letselschade Advocaten

Vereniging Letselschade Advocaten – LSA

Michelle is beëdigd als advocaat in 1991 en is sinds 1999 lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Niet iedere advocaat mag zich LSA Letselschade Advocaat noemen. Dat mogen alleen de leden van de Vereniging LSA (Letselschade Advocaten). Voor LSA Advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen, die op allerlei manieren gewaarborgd worden.